Parboiled dlhozrnná ryža 1kg
Dlhozrnná sypká ryže z úrodnej oblasti okolo Solúna, ktorá je bezlepková a bez GMO.
Kategória: | Ryža a cestoviny |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Kombinácia stredozemského podnebia, mikro-klímou Solúna a gréckej úrodnej zeme znamená ideálne podmienky pre pestovanie ryže tej najvyššej kvality. Agrino grécka dlhozrnná parboiled ryža je pestovaná v delte riek Aliakmonas and Axios v severnom Grécku.
Agrino parboiled ryža má viac živín ako biela ryža a zároveň zostane po uvarení pevnejšia a sypká.
Vďaka priamej spolupráci s lokálnymi farmármi vyberá Agrino to najlepšie z úrody a vďaka exkluzívnym prírodným procesom za dodržiavanie podmienok vysokej kvality, môže garantovať produkt tej najlepšej finálnej kvality.
- konkrétne mená farmárov a miestnych fariem sú prezentované na retailových baleniach ryže cez QR kody aj na internetových stránkach
- Agrino je značka č.1 na gréckom trhu, ktorý je známy ako "ryžový" špecialista v rámci celej Európy
Doporučený spôsob prípravy: ryžu najskôr prepláchnite studenou vodou a následne ju varte ako cestoviny, vo veľkom hrnci s veľkým množstvom vody cca 15-20 min, po uvarení sceďte vodu, ryžu znovu prepláchnite a servírujte
ŠPECIFIKÁCIA:
Zloženie: dlhozrnná parboiled ryža
Objem: 1kg
Vyrobené v Grécku.
NUTRIČNÁ A ENERGETICKÁ HODNOTA:
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota: 1481 kJ / 349 kcal
Tuky: 1,2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,27 g
Sacharidy: 75 g, z toho cukry: 0,5 g
Bielkoviny: 7,6 g
Soli: 0,0025 g